المقادير :
1/2 كيلو بسكوت سفويار ( بيتباع فى محلات الحلويات و بعض افران العيش الفينو )
2 علبة قشطة
1 علبة حليب مكثف محلى لان فية مش محلى (بيبقى مكتوب على العلبة )
2 معلقة كبيرة نسكافية (gold ) _ معلقتين سكر
بشر شيكولاتة
الطريقة :
فى حوالى ربع كوب او نص كوب ماء نزوب النسكافية و السكر .
نضع القشطة على الحليب المركز (حتكون زى الكريمة) و نخلطهم مع بعض بالمعلقة .
بالراحة خالص تمسكى بسكوتة بسكوتة و تنزلى عليها بالمعلقة خط او سرسوب خفيف من النسكافية على ضهر كل بسكوتة
و ترصصى البسكوت جنب بعض فى طبق بايركس ثم نضع راقة من خليط الكريمة و القشطة
ثم نكرر نفس الطريقة من البسكوت و نرصصة بنفس الطريقة الاولى
ثم نغطى طبقة البسكوت التانية بطبقة من الكريمة و القشطة
ثم نرش بشر الشيكولاتة ثم نضعها فى الثلاجة لمدة 24 ساعة يعنى يوم كامل و بالهنا و الشفا .