منتديات فتافيت عالم الطبخ المتميز
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات فتافيت عالم الطبخ المتميز

منتديات فتافيت عالم مختلف لك سيدتي
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ريتاج الخير




عدد الرسائل : 1
تاريخ التسجيل : 05/09/2009

الترماسو  بطريقة سهلة جدا وحلوة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة   الترماسو  بطريقة سهلة جدا وحلوة Emptyالسبت سبتمبر 05, 2009 3:59 am

همممممممم تسلم الأيادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الإدارة العامة
Admin
Admin



عدد الرسائل : 11
تاريخ التسجيل : 15/05/2008

الترماسو  بطريقة سهلة جدا وحلوة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة   الترماسو  بطريقة سهلة جدا وحلوة Emptyالأربعاء يونيو 04, 2008 12:39 pm

شكرا لك ريحانة على الوصفة الحلوة
بانتظار جديدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ftafeet.rigala.net
ريحانة




عدد الرسائل : 1
تاريخ التسجيل : 18/05/2008

الترماسو  بطريقة سهلة جدا وحلوة Empty
مُساهمةموضوع: الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة   الترماسو  بطريقة سهلة جدا وحلوة Emptyالثلاثاء يونيو 03, 2008 3:25 am

المقادير :
1/2 كيلو بسكوت سفويار ( بيتباع فى محلات الحلويات و بعض افران العيش الفينو )

2 علبة قشطة

1 علبة حليب مكثف محلى لان فية مش محلى (بيبقى مكتوب على العلبة )

2 معلقة كبيرة نسكافية (gold ) _ معلقتين سكر

بشر شيكولاتة

الطريقة :

فى حوالى ربع كوب او نص كوب ماء نزوب النسكافية و السكر .

نضع القشطة على الحليب المركز (حتكون زى الكريمة) و نخلطهم مع بعض بالمعلقة .

بالراحة خالص تمسكى بسكوتة بسكوتة و تنزلى عليها بالمعلقة خط او سرسوب خفيف من النسكافية على ضهر كل بسكوتة

و ترصصى البسكوت جنب بعض فى طبق بايركس ثم نضع راقة من خليط الكريمة و القشطة

ثم نكرر نفس الطريقة من البسكوت و نرصصة بنفس الطريقة الاولى

ثم نغطى طبقة البسكوت التانية بطبقة من الكريمة و القشطة

ثم نرش بشر الشيكولاتة ثم نضعها فى الثلاجة لمدة 24 ساعة يعنى يوم كامل و بالهنا و الشفا .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الترماسو بطريقة سهلة جدا وحلوة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات فتافيت عالم الطبخ المتميز :: منتديات الطبخ العربي :: عالم الأكلات المصرية-
انتقل الى: